Advies en begeleiding bij verandertraject Proteion Thuis

Proteion Thuis, een zorgorganisatie in Noord- en Midden Limburg met ongeveer 4000 medewerkers, staat voor grote uitdagingen op het gebied van de langdurige zorg. Zoals een groeiend aantal ouderen, een groei van de vraag, financiële beperkingen en het afnemend arbeidspotentieel in de gezondheidszorg. Parallel daarmee lopen de grote gevolgen van de veranderingen in de financiering van zorg (AWBZ, Wmo).

Lees verderEye opener in fruithandel

Total Produce B.V., één van de grootste importeurs van overzees fruit in Nederland, wil zich onderscheidend positioneren in een zeer competitieve sector. Zij is onderdeel van een beursgenoteerde organisatie die per dag meer dan 250 miljoen kisten van verse producten door heel Europa distribueert.

Lees verderMerkstrategie zichtbaar gemaakt

Ouderenzorgorganisatie Laurens presenteert een nieuwe merkstrategie in haar communicatie met klanten, verwijzers en potentiële medewerkers. De merkbelofte van Laurens: 'mensen in staat stellen zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden', wordt in een reeks nieuwe communicatie-uitingen zichtbaar.

Lees verder